Aprašymas

Džiovinti ankštinių daržovių makaronai be glitimo ir be kiaušinių
Raudonųjų lęšių makaronose yra daug baltymų. Tinka kaip garnyras arba salotoms.

Sudedamosios dalys: raudonųjų lęšių miltai. Sudėtyje gali būti sojos pėdsakų.

Paruošimo būdas: pasūdytame vandenyje su lašeliu aliejaus retkarčiais pamaišydami ant silpnos ugnies virkite 4 minutes (santykiu 100g makaronų/ 1l vandens) ir leiskite 3 minutes pastovėti. Pasiekus reikiamą minkštumą vandenį nupilkite, perplaukite šaltu vandeniu ir apšlakstykite aliejumi.

Dėmesio! Rekomenduojama ankštinių daržovių makaronų dienos dozė yra 60g (sausų makaronų svoris prieš verdant) suaugusiems, vaikams- 30g. Galite derinti su klasikiniais javų makaronais.

Maistingumo deklaracija 100g: energinė vertė 1477kJ/353kcal, riebalai 1,8g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,4g, angliavandeniai 48,9g, iš kurių cukrų 1,4g, skaidulinės medžiagos 15,8g, baltymai 22,3g, druska 0,08g.

Laikykite tamsiai, ne aukštesnėje kaip 25°C temperatūroje, ne didesnėje kaip 70% santykinėje oro drėgmėje.

Grynasis kiekis: 250g

Gamintojas: Mediate s.r.o., Čekija