Aprašymas
Milteliai, 500 g. Medaus skonio.
PENCO®PELUPA yra greita sveika mityba, pagrįsta kukurūzais ir medumi. Jis aprūpina visas maistinėmis medžiagomis, kurių reikia norint išlaikyti sportą ir išvengti alkio jausmo treniruočių ar varžybų metu. Be plataus spektro vitaminų ir mineralų, jame taip pat yra visaverčių baltymų, kurie yra būtini raumenų atsinaujinimui ir augimui, ir polisacharido, kurie suteikia pakankamą energijos kiekį naujai dienai pradėti. Priešingai nei kiti panašūs produktai mūsų rinkoje, PENCO®PELUPA yra išskirtinis dėl didelio lecitino kiekio. „PENCO®PELUPA“ yra tinkamas dietos metu, kuriame mažai angliavandenių, prieš sportuojant, todėl rekomenduojame jį naudoti kaip trumpalaikį stiprumo ir ilgalaikį ištvermingumą. Jis praturtintas plataus spektro vitaminais, ypač vitaminais C, B6, B12 ir folio rūgštimi, kurie prisideda prie reguliarios imuninės sistemos funkcijos. Pastaruoju metu organine forma jis yra praturtintas geležimi. Geležis palaiko įprastą raudonųjų kraujo kūnelių ir hemoglobino gamybą ir prisideda prie deguonies perdavimo organizme. Dėl geležies pasisavinimo padidėja vitamino C kiekis. Vienoje Pelupa dozėje yra 10 mg geležies, kuri sudaro maždaug 70% rekomenduojamos paros dozės. Geležies papildas yra ypač svarbus ilgų nuotolių atletams, jis padeda išlaikyti gerus rezultatus.
Vartojimas:
Suaugusiesiems 4 matavimo šaukštus (50 g) miltelių įmaišykite į maždaug 140 ml vandens arba pieno į tyrę, vaikams nuo 12 metų 2 matavimo šaukštus (25 g) į 70 ml, o vaikams nuo 3 metų 1 matavimo šaukštą (15) g) per dieną. Patiekite kaip pusryčius ar užkandį atskirai arba kartu su marmeladu, kompotu ar šviežiais vaisiais. Norėdami padidinti glikogeno atsargas, rekomenduojame vartoti PELUPA kasdien, bent 3-4 dienas prieš treniruotes ar varžybas arba bent pakartotinai 1–3 valandas prieš pasirodymą.
Sudėtis:
Nutritional Dates | for 100 g | %RI*/ | for 50 g ** | %RI*/ 50 g ** | |
100 g | |||||
Energy content | kJ | 1705 | 20 | 852 | 10 |
kcal | 401 | 20 | 200 | 10 | |
Fats | g | 7,5 | 11 | 3,8 | 5 |
from that saturated fatty acids | g | 4,4 | 22 | 2,2 | 11 |
Saccharides | g | 75 | 29 | 37,5 | 14 |
from that sugars | g | 34 | 38 | 17 | 19 |
g | 9 | 18 | 4,5 | 9 | |
Proteins | |||||
Salt | g | 0,2 | 3 | 0,1 | 1,5 |
Vitamins | |||||
E | mg | 6 | 50 | 3 | 25 |
B1 | mg | 0,5 | 45 | 0,25 | 23 |
B2 | mg | 0,8 | 57 | 0,4 | 29 |
B6 | mg | 0,7 | 50 | 0,35 | 25 |
B12 | µg | 2 | 80 | 1 | 40 |
C | mg | 160 | 200 | 80 | 100 |
Folic acid | µg | 70 | 35 | 35 | 18 |
Pantothenic acid | mg | 3,5 | 58 | 1,8 | 29 |
Niacin | mg | 9 | 56 | 4,5 | 28 |
Biotin | µg | 70 | 140 | 35 | 70 |
Iron | mg | 20 | 143 | 10 | 71 |
* Reference intake of an average adult (8 400kJ/ 2 000kcal) ** % daily reference intake. ** 50g = 1 portion |