Aprašymas

Nuostabios juodųjų kmynų aliejaus savybės jau daugelį amžių buvo žinomos Azijos, Viduriniųjų Rytų ir Afrikos žmonėms. Archeologinių tyrimų duomenimis, juodųjų kmynų aliejaus naudojimo medicinoje istorija yra daugiau nei 3000 metų senumo, ji buvo vadinama „Karalių aliejumi“. Šis produktas garsėja kompleksiniu naudingu poveikiu visam kūnui.

Juodųjų kmynų aliejuje yra:

– būtinas Omega-6 linolo rūgštis-57,6%) ir Omega-9 (oleino rūgštis-23,6%) polinesočiųjų riebalų rūgščių, kurios organizme nesintetinamos, todėl reikia vartoti su maistu. Jie teigiamai veikia kraujagyslių sienelių struktūras ir aktyviai dalyvauja įvairių hormonų sintezėje, išsaugant jaunystę, sveikatą ir grožį.

Sudėtis:

– vitamino E, A ir B grupės vitaminai, dalyvaujantys visose pagrindinėse kūno funkcijose;

– mikroelementai, būtini normaliam gyvenimui užtikrinti;

– eteriniai aliejai, naudingi kvėpavimo sistemai.

Bendrovėje „Specialist“ juodųjų kmynų aliejus gaunamas šaltu spaudimu, medinėmis staklėmis, naudojant kokybiškas sertifikuotas juodųjų kmynų sėklas.

Gamindami maistą naudokite juodųjų sėklų aliejų. Aliejus pasižymi pikantišku aromatu ir būdingu aitriu, aitriu skoniu. Kad būtų lengviau naudoti, aliejų galima maišyti su medumi, sultimis ar kitais maisto produktais, vengiant kaitinimo.

Kosmetologijoje naudokite juodųjų sėklų aliejų. Nuo senų senovės kmynų aliejus buvo naudojamas rytietiškų grožybių, kad išlaikytų veido odos jaunumą ir grožį bei išlaikytų liekną figūrą. Aliejus pagerina veido ir dekoltė odos elastingumą, padeda absorbuoti pogimdymines strijas ir sumažinti celiulito išvaizdą. Juodųjų sėklų aliejus stimuliuoja plaukų augimą ir apsaugo nuo ankstyvo pilkėjimo. Norėdami padidinti plaukų augimą, pabandykite į šampūną įlašinti kelis lašus juodųjų sėklų aliejaus ir plaukite plaukus kaip įprasta.